Saabusid pullid Taanist

 

IMG_2273Eesti Iseseisvuspäevaks jõudsid Taanist kohale mõned nädalad tagasi valitud sugupullid, kes lähevad lähipäevil uutesse kodukarjadesse Aberdiin-anguse kasvatajatele üle Eesti. Lisaks Aberdiin-anguse pullidele toodi ka Limusiini-, Belgia sinise-, Akviteeni hele-, ja Herefordi pullid. Neist pakkumisel on vaid Herefordi tõugu pull, kes oma ülirahuliku iseloomu ja korrektse välimikuga kindlasti kiirelt hea kodu leiab. Huvilistel kontakteeruda ETKÜ-ga. Lisan siia temast ka lühikese videoklipi:

IMG_2294

Jane teeb tutvust ETKÜ pullijaama uue Ab-pulliga

IMG_2345Anguse pullid tundusid eilsel vaatlusel oma eluga uues Kaunissaare Põllumajandusloomade Kogumiskeskuses väga rahul olevat. Igaüks oma privaatses aias uue kodu ootel. Mõndadele neist on uued omanikud soovinud lisa analüüse, ja vereproovide võtmisega seal eile tegeletigi. Aga natukene sügamist sai igaüks.